Despre Noi

Despre noi


PRO AVC STUDIOS reprezinta cel mai mare grup de studiouri din lume, cu locatii premium si sute de modele, cu expunere international constanta si intensa, cu cele mai prestigioase premii ale industriei deja castigate, cu idealuri si viziuni ce se vor realiza impreuna cu tine.

 

Ce oferim?


Prin sistemul nostru de franciza un business in domeniul videochat, punand la dispozitie toate informatiile necesare, proceduri de lucru, ajutor in recrutare personal, programe de training personalizate si adaptate acestui domeniu, dar si dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor tale manageriale care iti vor pava calea spre succes.


Acest domeniu s-a dezvoltat foarte mult pana in prezent dar lipsa de experienta relevanta si oameni rutinati,  ca in oricare alt business, poate duce la un rezultat mai putin dorit raportat la investitiile facute.


Alegand sa fii afiliat francizei PRO AVC STUDIOS vei avea avantajul de a exploata o marca de prestigiu, de a intra impreuna pe o piata concurentiala folosind tehnici de lucru si marketing perfectionate in timp si cu un grad inalt de rentabilitate.


Alegand sa fii partenerul nostru vei avea acces la know-how de la cei mai buni profesionisti din domeniul videochat la acest moment si vei avea siguranta ca business-ul tau este pe calea cea buna.


Cateva avantaje care te pot determina sa optezi pentru o afacere in regim franciza a marcii PRO AVC STUDIOS:

 • Siguranta unui mod de lucru transparent, legal, plin de profesionalism, fast si eleganta, asa cum destul de rar mai gasesti la un loc in alta parte;
 • Profit in maxim 6 luni de la deschidere;
 • Recuperarea integrala a investitiei dupa primul an;
 • Profit mediu lunar de aproximativ 25% constant din cifra de afaceri/an.

 

Implicarea in afacerea ta, respectarea regulilor si a procedurilor sunt esentiale pentru atingerea obiectivelor majore, pe care ti le-ai propus odata cu aceasta investitie.


Nu este nevoie sa ai experienta in domeniul videochat, devenind francizat vei beneficia de toate secretele reusitelor brand-ului PRO AVC STUDIOS. Este important doar sa ai un minim de experienta in a lucra in echipa, sa iti doresti cu adevarat sa inveti si sa castigi si sa ai abilitati de conducere a unei afaceri.


Vei primi:

 • consiliere in alegerea si amenajarea studioului de catre un arhitect cu un background vast in acest domeniu;
 • plan de afacere cladit pe tipul investitiei tale;
 • sprijin in recrutarea si pregatirea personalului, cat si initierea ta pentru functia de conducere;
 • suport permanent in mentinerea unei bune colaborari cu site-urile colaboratoare ce avem deja un regim personalizat si intalniri periodice cu antreprenorii tuturor studiourilor din tara pentru schimb de experienta si tot ceea ce apare nou in acest domeniu;
 • manual de proceduri intern, definit in urma expertizei noastre din ultimii 14 ani;
 • manual de training pentru modele ce a stat la baza formarii unor profesionisti;
 • sprijin si consiliere permanente in recrutarea de modele

 

 

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii!
TOP